Het jaar van: Roland Logtmeijer

Door Roland Logtmeijer op 8 januari 2019

Terugblikken maar vooral vooruit kijken

Ook 2018 is weer veel te snel voorbij gegaan.

Toch wil ik u nog iets verder mee terug nemen in de tijd.

In September 2017 ging ik een kijkje nemen bij de fractie van de Partij van de Arbeid, afd. Steenwijkerland om te kijken of hoe het er aan toe gaat in de lokale politiek. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en werd direct betrokken bij de fractievergadering.

Ik ben lid geworden en heb ook meteen de stoute schoenen aangetrokken om me verkiesbaar te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Op gesprek geweest bij de kandidaatstellingscommissie en begin december vond ik mezelf terug op een 8e plaats op de kandidatenlijst.

Achter de schermen waren een aantal mensen al een tijd druk bezig met de voorbereidingen voor de verkiezingen maar vanaf dit moment kwam alles in een stroomversnelling. Foto’s maken voor op de flyer, campagne vergaderingen, reguliere fractie vergaderingen  en ga zo maar door.

Op Valentijnsdag de aftrap van onze campagne richting 21 maart en bijna alle zaterdagen met een mooie groep leden de wijken en kernen in om de flyers rond te brengen.

En toen op de avond van 21 maart veel blije en opgeluchte gezichten want het resultaat was uitstekend. We hadden 5 zetels en toen de meeste mensen ’s avonds het gemeentehuis al hadden verlaten stond er nog een groep euforische PvdA’ers hun feestje te vieren.

We mochten mee doen in de coalitie, voor Trijn en Steven volgde een drukke onderhandelingstijd en uiteindelijk kon het college van start. Onze fractie werd door elkaar geschud, nieuwe rolverdeling en toen waren we al bij het zomerreces aanbeland.

Er is veel gebeurd het afgelopen jaar maar dit is mede realiseert een goede samenwerking, samen de schouders er onder met betrokken  en bevlogen leden en niet onbelangrijk om te vermelden met als doel een sterke en sociale samenleving waarin iedereen mee kan doen.

Vol vertrouwen kijk ik naar 2019 waarin we kunnen starten met de hoge ambities van dit college en we ten alle tijd het PvdA geluid zullen laten horen.

Ik wens u allen fijne feestdagen en alvast een goed en gezond 2019 !

Hartelijke groeten,

Roland Logtmeijer

Roland Logtmeijer

Roland Logtmeijer

Geboren en getogen in Steenwijk. Getrouwd met Talitha en bonusvader en bonus opa van een dochter en twee kleinzonen. In het dagelijks leven werkzaam bij de Nederlandse Spoorwegen en in heden en verleden maatschappelijk betrokken in besturen zoals volleybalvereniging Steevast, Stone City Run en Scouting Steenwijk.

Meer over Roland Logtmeijer