Thema avond wonen

28 april 2024

Het was een avond vol inzichten en engagement tijdens onze recente thema-avond over wonen, georganiseerd door PvdA en GroenLinks Steenwijkerland. Samen met betrokken belangstellenden, woningzoekenden, en huurders die met uitdagingen kampen, doken we diep in de hete hangijzers van de huizencrisis.

Met Woonconcept en Wetland Wonen aan onze zijde hebben we geen steen onomgedraaid gelaten. We hebben niet alleen geluisterd naar de vragen en zorgen, maar we zijn ook samen in gesprek gegaan over cruciale kwesties. Zijn er voldoende huurwoningen beschikbaar? Wat zijn de plannen om het tekort aan te pakken? En hoe zit het met duurzaamheid in onze woningen?

De avond was een platform voor openhartige discussies, het delen van informatie en een kans om elkaar te ondersteunen en concrete stappen vooruit te zetten. Van de dringende behoefte aan meer sociale huurwoningen tot het belang van energiebesparing en het plaatsen van zonnepanelen – alle onderwerpen kwamen aan bod.

Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze avond. Jullie vragen, opmerkingen en suggesties zijn waardevol en zullen ons blijven inspireren in ons streven naar betere woonomstandigheden voor alle inwoners van Steenwijkerland. Samen kunnen we blijven werken aan een rechtvaardiger, duurzamer en inclusiever woongemeenschap.

Bedankt voor jullie aanwezigheid en betrokkenheid!