Genoeg is genoeg! geen extra geld voor De Markt

Door Jannes Mulder op 18 oktober 2018

Tijdens de politieke markt van 16 oktober werd er aan de raad € 95.000 extra gevraagd voor de herinrichting van de Markt in Steenwijk. 

Jannes Mulder sprak namens de PvdA de woorden “Genoeg is genoeg!” 

We zijn in aanloop naar dit project altijd zeer kritisch geweest en we hebben toen het plan ons ter goedkeuring voorlag in december dan ook verdeeld gestemd. Er is toen al en riant bedrag vrijgegeven voor het project. 

U heeft een totaal tekort van €195.000; voor €100.000 hiervan heeft u al andere middelen gevonden. Nu vraagt u ons om nog eens €95.000,-.

Er wordt naar de plannen gekeken met de ondernemers en omwonenden, maar wat vindt de grootste groep? De gebruikers?

Hoe kunnen wij als PvdA ons gezicht nog laten zien als we nu hierin toestemmen? Wij voelen de gebruikers, de mensen op de straat, ons al aanklampen met de vraag “Hoe hebben jullie dit kunnen laten gebeuren?”

 Ga terug naar de tekentafel, ga in overleg en kijk of er in de nog kan worden geschrapt in de komende aanbestedingen, kom met een alternatief!

 Nee, de PvdA zegt: Genoeg is genoeg, er komt geen cent meer bij!

Jannes Mulder

Jannes Mulder

Ik ben Jannes Mulder, 50 jaar en woonachtig in Steenwijkerwold. Ik ben getrouwd met Jannie, twee kinderen, Anke van 15 en Jannes junior van19. Beroep: Forensisch begeleider en speaker. Grootste hobby zijn de postduiven, daarnaast sportschool  en Oudejaarscabaret. 

Meer over Jannes Mulder