1 februari 2016, om 22:00, Dorpshuis Wilhelminaoord | Dorpshuis Wilhelminaoord

Thema avond Van Waarde in dorpshuis Wilhelminaoord

We zijn allemaal lid van de PvdA geworden omdat we dezelfde kernwaarden delen: solidariteit, rechtvaardigheid, kansen en vooruitgang. En door deel te nemen aan het besturen op alle niveaus, proberen we die kernwaarden in beleid om te zetten. Dat gaat niet altijd makkelijk. En we merken dat daardoor leden afhaken. Hoe kan je zo communiceren dat het PvdA geluid weer te horen is. Politiek van Waarde is een mooi en bruikbaar stuk, maar wat betekent dit voor mijn afdeling? En wat houdt “waarde gestuurd” communiceren precies in?

Een vraagstuk waar veel afdelingen mee worstelen. Om die reden wordt er op 1  februari in Wilhelminaoord een zichtbaarheidsavond gehouden met als spreker Pieter Paul Slikker.

Pieter Paul is de landelijke campagneleider en weet als geen ander hoe je het beste kan communiceren zodanig dat het PvdA geluid overeind blijft. Hij zal deze avond vertellen over communicatie, zichtbaarheid en specifieke vragen kunnen beantwoorden.

Kortom wil jij als afdeling beter zichtbaar zijn, geïnspireerd raken door de sprekende voorbeelden en vragen over communicatie beantwoord krijgen? Kom dan 1 februari om 19:30 naar Wilhelminaoord. Locatie Dorpshuis.